در حال بارگذاری فایل ...
اپ کلینیک کاردرمانی ، گفتاردرمانی ، مشاوره و نوروفیدبک افسریه دل آرامدسترسی آسان‌تر

مشاوره فردی

 

مشاوره فردی چیست ؟

مشاوره در افسریه دل آرام

مشاوره فردی فرصتی برای دریافت حمایت و کسب تجربه های فوق العاده در دوره های چالش برانگیز زندگی است. مشاوره فردی می تواند به شما کمک کند تا با علل بسیاری از موضوعات زندگی خود مانند خشم، افسردگی، اضطراب، مصرف مواد مخدر، ازدواج و چالش های رابطه، مشکلات والدین، مشکلات تحصیل، مشکلات شغلی و… روبرو شوید.
مشاوره فردی فرایندی است که توسط آن فرد مراجعه کننده به مرکز مشاوره در محیطی امن با روانشناس متخصص به فرایند درمانی می پردازد. مشاوره فردی به افراد این امکان را می دهد تا باور ها و رفتار های خود را کشف کنند، تاملی بر خاطرات و مسائل گذشته چالش برانگیز و تاثیر گذار خود داشته باشند، جنبه هایی از زندگی خود را که دوست دارند تغییر دهند شناسایی کنند، درک بهتری از خود و دیگران داشته باشند، اهداف فردی خود را تعیین کنند و برای تغییر مطلوب تلاش کنند.

مشاوره فردی می تواند به افراد کمک کند تا از موانع بهزیستی خود عبور کنند. این می تواند احساسات مثبت مانند شفقت به خود و عزت نفس را افزایش دهد. افرادی که از مشاوره فردی استفاده می کنند می توانند مهارت هایی را برای مدیریت شرایط بحرانی، تصمیم گیری درست و رسیدن به اهداف را یاد بگیرند. بسیاری از مراجعین از مشاوره فردی واز سفر به درون برای خود آگاهی بیشتر لذت می برند. برخی از افراد نیز با اینکه مشکل خاصی در زندگی خود ندارند اما برای بهتر زیستن و رشد و تکامل خود بصورت مداوم از مشاوره فردی استفاده می کنند.

اهداف ، دفعات و مدت زمان مشاوره فردی چگونه تعیین می شوند ؟

به طور کلی، هدف از مشاوره فردی گفتگو از طریق نگرانی های مربوط به بهداشت روان و کمک به مراجعین در بهبود، رشد و حرکت به سمت زندگی پربارتر همراه با سلامت روانشناختی است. درمان موثر در مشاوره فردی مبتنی بر مراجع کننده است و اهداف خاص درمانی توسط مراجع کننده و درمانگر تعیین می شود.
مدت زمان جلسات مشاوره فردی در مرکز مشاوره به طور معمول بین 45 تا 60 دقیقه می باشد . دفعات و مدت زمان درمان وابستگی زیادی به نیاز ها، اهداف درمانی و پیشرفت شما دارد. بسیاری از نگرانی ها و مشکلات با درمان کوتاه مدت به راحتی برطرف می شوند و سایر موارد مزمن یا پیچیده تر به مدت زمان بیشتری نیاز خواهد داشت.
استفاده از مشاوره فردی یا روان درمانی باعث می شود تا افراد در شرایطی که به افسردگی و اضطراب متوسط منجر می شود بتوانند تسلط بیشتری بر بهداشت روان خود داشته باشند و از آسیب های ممکن جلوگیری کنند. بسیاری از مراجعین مدتها پس از درمان، شرایط با ثباتی را گزارش می دهند. به طور کلی استفاده از مشاوره فردی و روان درمانی اغلب موثر تر از استفاده دارو های روانگردان یا درمان های پزشکی به تنهایی می باشد که می تواند عوارض جانبی مضر ایجاد کند. علاوه بر این ، بسیاری از روشهای درمانی در مشاوره فردی مبتنی برشواهد هستند، به این معنی که روشهای درمانی تحت مطالعات تحقیقاتی و مشاهده بالینی قرار گرفته اند و از نظر کارایی نیز مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته اند.

مشاوره فردی

 

چه زمانی از مشاوره فردی استفاده کنیم؟

اگر مسئله یا مشکلی باعث اختلال در روند زندگی روزمره شود، می تواند زمان مراجعه به مرکز مشاوره و استفاده از مشاوره فردی باشد. مسئله می تواند به معنای افکار، احساسات، رفتار های منفی یا حتی احساس بدنی مانند درد یا خستگی باشد. بسیار مهم است که برای مراجعه به مشاوره فردی یا روان درمانی متنظر شدیدتر شدن علائم نباشید. اگر اغلب از زندگی خود ناراضی هستید یا احساس ناراحتی و نا امیدی نسبت به موضوعات زندگی خود دارید، ممکن است بهترین کار این باشد که به دنبال استفاده از خدمات مشاوره در یک کلینیک مددکاری اجتماعی یا مرکز مشاوره باشید. اگر نمی توانید روی درس یا کار خود تمرکز کنید، اگر وسوسه شده اید تا مواد مخدر را تجربه کنید یا افکاری مانند آسیب به خود یا شخص دیگری را دارید، حتما به کلینیک روانشناسی یا مرکز مشاوره مراجعه کنید و از خدمات روانشناختی و مشاوره ای استفاده کنید.
با این حال، دلایل زیادی وجود دارد که برخی از افراد از مشاوره فردی خودداری می کنند. برخی از این دلایل به شرح زیر می باشند:

  • نگرانی از برچسبی که ممکن است دیگران به آنها بزنند.
  • احساس شرم هنگام صحبت درباره گذشته.
  • عدم پذیرش اشتباهات خودشان.
  • ترس از اینکه صحبت های انجام شده در مشاوره فردی افشا شود.
  • مسائلی مربوط به پول مانند تعرفه های بالا و…

یک درمانگر یا روانشناس آموزش دیده در مشاوره فردی، می تواند به افراد در ایجاد تغییر سبک زندگیشان کمک کند. آنها همچنین می توانند به شناسایی علل اصلی علائم کمک کرده و راهکار هایی برای تغییر افکار و رفتار های ناخواسته ارائه دهند. استفاده از مشاوره فردی می تواند افراد را به مهارت های مدیریت فردی، کاهش استرس و بهبود کیفیت زندگی مجهز کند.

مشاوره فردی در چه مواردی کمک می کند؟

مشاوره فردی می تواند به درمان مسائل روحی، عاطفی، جسمی و رفتاری کمک کند. نگرانی هایی که ممکن است در مشاوره فردی مورد بحث قرار گیرد شامل موارد زیر است:

  • اضطراب
  • فشار روحی و عصبی
  • عصبانیت
  • چالش های رابطه ای و ازدواج
  • اعتیاد
  • سو استفاده کردن
  • مسائل خانوادگی
  • بیخوابی
  • جنسیت
  • مشکلات تحصیلی
  • مشکلات و مسائل شغلی

 

چه کسانی می توانند به خدمات مشاوره فردی و روان درمانی بپردازند؟

در حال حاضر متخصصان بسیاری به خدمات بهداشت روان می پردازند. استاندارد های تبدیل شدن به درمانگر معمولا توسط هیئتی در سازمان نظام روانشناسی تعیین می شود و افرادی که در زمینه مشاوره و خدمات روانشناختی فعالیت می کنند، حتما باید دارای پروانه از سازمان نظام روانشناسی باشند. روانشناسانی که در زمینه مشاوره فردی و روان درمانی فعالیت می کنند اغلب دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری می باشند و همچنین دوره هایی را در زمینه های مختلف گذرانده اند.

در طول جلسات مشاوره فردی چه اتفاقی می افتد؟

جلسه اول مشاوره فردی اغلب بر روی جمع آوری اطلاعات متمرکز است. درمانگر با مراجعه کننده در مورد سلامت جسمی، روحی، عاطفی و گذشته صحبت می کند. مشاوره فردی  ممکن است چند جلسه طول بکشد تا درمانگر بتواند درک درستی از شرایط فرد مراجعه کننده داشته باشد.
شما به عنوان مراجعه کننده می توانید از اولین جلسه خود برای ارزیابی درمانگر در خصوص اینکه آیا سبک درمانی او متانسب با نیاز های شما می باشد یا خیر استفاده کنید. یافتن درمانگری که با آن راحت هستید برای موفقیت شما در مشاوره فردی بسیار اهمیت دارد. صحبت در مورد رویکرد درمانی، اهداف، مدت زمان جلسات و تعداد جلسات مورد نیاز دارای اهمیت می باشد.
بسیاری از درمانگران افراد را تشویق به صحبت بیشتر می کنند. در ابتدا ممکن است صحبت در مورد تجربیات گذشته یا نگرانی های کنونی دشوار باشد. جلسات مشاوره فردی ممکن است احساسات شما را به شدت برانگیزد و در طول مشاوره ممکن است ناراحت، عصبانی یا غمگین شوید. با این حال، درمانگران می توانند با پیشرفت جلسات به افراد کمک کنند تا با ایجاد اعتماد به نفس جلسات را راحت تر ادامه دهند. با گذشت زمان فرد مراجعه کننده به خلق و خوی مثبت تر و الگوهای تفکر سالم تری خواهد رسید.

مشاوره فردی

انواع رویکرد های درمانی در مشاوره فردی

انواع مختلفی از رویکرد های درمانی وجود دارد. بعضی از رویکرد ها با توجه به مسئله فرد مراجعه کننده ممکن است بهتر از سایر رویکرد های درمانی باشد. اما معمولا درمانگران برای رسیدگی به نیاز های افراد، رویکرد های مختلف را باهم ترکیب می کنند.
درمان شناختی رفتاری (CBT) یکی از محبوب ترین و موثرترین رویکردهای درمان است. این رویکرد به افراد کمک می کند تا ارتباط بین افکار، عواطف و رفتارها را مشاهده کنن . سپس، افراد می توانند الگوهای تفکر مثبت را جایگزین کنند. اعتقادی که پشت CBT وجود دارد این است که افکار سالم اغلب احساسات مثبت و عملکردهای مثبتی را ایجاد می‌کنند.

سایر رویکردهای موثر در مشاوره فردی عبارتند از:

رفتار درمانی دیالکتیکی (DBT): می تواند به افراد کمک کند تا با استرس خود کنار بیایند، مدیریت عاطفی را بهبود بخشند و روی روابط کار کنند.
روان درمانی بین فردی (IPT): می تواند به ایجاد مهارت های ارتباطی کمک کند.
پذیرش و تعهد درمانی (ACT): آگاهی از افکار و احساسات را افزایش می دهد.
درمان روان پویشی: می تواند به افراد در درک تجربیات ناخودآگاه و چگونگی تأثیر آنها بر رفتار کمک کند.

اثربخشی درمان در مشاوره فردی

حتی اگر مشاوره فردی نتواند برای درمان افراد مفید باشد، اما می تواند به افراد کمک کند تا مهارت های مقابله ای سالمی داشته باشند. عزم راسخ فرد مراجعه کننده برای فعال بودن در درمان و بهبودی برای رسیدن به اهداف درمانی و تقویت رابطه درمانی مثبت ضروری است. اما با این حال یافتن یک درمانگر مناسب نیز برای روند درمان بسیار مهم است.
یافتن درمانگری که با آن راحت باشید و همکاری با او بتواند به شما کمک کند تا بیشترین بهره را از جلسات درمانی مشاوره فردی ببرید، اهمیت زیادی دارد. هنگامی که فردی تحت درمان باز و صادق است، درمانگران معمولاً بهتر می توانند به مسئله پرداخته و روش درمانی را در صورت لزوم تنظیم کنند. رفتن برای درمان ممکن است در بعضی از روزها احساس خوبی برایتان نداشته باشد. اما مهم است که در هر جلسه شرکت کنید و تکالیف محوله را تکمیل کنید. صبور بودن و پایبند بودن به برنامه درمانی می تواند موفقیت طولانی مدت در درمان را تسهیل کند.

مشاوره فردی با مشاوران مجرب کلینیک روانشناسی و مشاوره دل آرام افسریه

مشاوره فردی با مشاوران مجرب یک کلینیک روانشناسی می‌تواند به شما کمک زیادی برای رسیدن به راه آرامش و بهبود وضعیت شما در زندگی شخصی و حرفه‌ای شما باشد.

مشاوران مجرب کلینیک روانشناسی دل آرام دارای تخصص و تجربه ای در زمینه روانشناسی و درمان‌های روانی هستند و می‌توانند با استفاده از تکنیک‌های مختلف و متنوع، به شما کمک کنند تا به مسائل و نیازهای شخصی خود بپردازید و راه‌حل‌هایی برای بهبود وضعیت خود پیدا کنید.

با مراجعه به کلینیک روانشناسی دل آرام، می‌توانید با مشاوران مجرب و متخصص در زمینه روانشناسی ملاقات کنید و با آن‌ها در مورد مسائل و نیازهای شخصی خود صحبت کنید.

این مشاوران می‌توانند با توجه به نیازهای شما، بهترین راه‌حل‌ها و درمان‌های روان‌شناختی را به شما پیشنهاد کنند و به شما کمک کنند تا به راه آرامش و بهبود وضعیت خود برسید.

 

 

شماره تماس پشتیبانی
کلینیک کاردرمانی ، گفتاردرمانی ، مشاوره و نوروفیدبک افسریه دل آرام
کلینیک کاردرمانی ، گفتاردرمانی ، مشاوره و نوروفیدبک افسریه دل آرام
مرکز کاردرمانی، گفتاردرمانی، مشاوره و نوروفیدبک افسریه دل آرام اولین کلینیک خصوصی در جنوب شرق تهران می باشد که با بهره گیری از درمانگران متخصص و با تجربه و کادری متبحر و دل سوز آماده ارائه خدمات توانبخشی و مشاوره به شما عزیزان می باشد.
صفحات فروشگاه
راه‌های ارتباطی
ساعت ارائه خدمت
ش
۰۹:۰۰ - ۲۰:۰۰
ی
۰۹:۰۰ - ۲۰:۰۰
د
۰۹:۰۰ - ۲۰:۰۰
س
۰۹:۰۰ - ۲۰:۰۰
چ
۰۹:۰۰ - ۲۰:۰۰
پ
۰۹:۰۰ - ۲۰:۰۰
ج
تعطیل
تهران، ۱۵ متری دوم افسریه نبش خیابان نیک انجام (۳۷) پلاک ۵۸۲ طبقه سوم واحد 5 و 6
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به کلینیک کاردرمانی ، گفتاردرمانی ، مشاوره و نوروفیدبک افسریه دل آرام می‌باشد.
طراحی شده باسایت‌ساز ویترین
سایت‌ساز ویترین